Morgonstund på Hotell Tylösand

Jag bloggar ett inlägg i taget om Hotell Tylösand, finns inte en chans att jag skulle hinna göra allt på en gång. Näst ut är ett morgoninlägg. Agnes och jag delade på ett dubbelrum med singelsängar. Och det var banne mig himmelriket. Tänk att kunna byta sovställning utan att behöva snurra på samma fläck. Det är detaljerna som gör det. 🙂

Frukostutbudet var helt okej. Det bästa var kocken som stod och stekte pannkakor och omeletter mitt ute i restaurangen. Det var också en höjdare att kunna pressa egen apelsinjuice. Jag dricker aldrig juicekoncentrat. Jag saknade möjligheten att blanda en egen yoghurt, med bär, smoothies och pannkakskocken på lördagen (han stekte bara omeletter under helgerna). Dessutom brukar det finnas något sött t.ex. minimuffins eller croissanter på hotellfrukostar men inget sådant på Hotell Tylösand.

Jag tycker att frukosten är dagens bästa måltid och kan äta enorma mängder utan att bli mätt. Den här buffén får plus på kocken men minus på desserten.

5 kommentarer

Filed under Hotell Tylösand

5 responses to “Morgonstund på Hotell Tylösand

 1. Louise Kjellberg

  Du är så snygg i håret tjejen!

 2. Bella

  Ja frukost är mums!

  Ska till New York nästa vecka och vill shoppa lite nya träningskläder. Använder ofta Stadiums märke Soc men det finns ju inte där. Tips på andra märken och bra butiker? Tänkte köpa ett par nya Nike joggingskor oxå.

  Och var finns den bästa butiken med Abercrombie?

  Blir första besöket i New York, längtar! 🙂

  • Nike store på 5th avenue är bra. Abercrombie på samma gata är stor men har ofta kö in, åk till South seaport istället. Klart du ska besöka stora Victoria secret på Times square!

   Vi åker om några veckor så nu suktas du! 🙂

   • Bella

    Ok tack, South Seport kommer vi säkert besöka!

    En till fråga. Vi ska bo på hotell där det finns penty så man kan fixa lite egen mat. Vet du om det finns det någon bra mataffär? Vi bor på 311 West 39th Street.

   • Ingen aning! Det brukar finnas en Duane Read i varje hörn; typ snabblivs. Kolla om det finns en Whole food Market i närheten. Så värt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s