Dagarna går

Jag har tröttnat tio gånger om på att bara vara hemma hela dagarna! Det skulle vara okej i fall jag kunnat sticka ut och springa eller gå till gymmet en sväng men när jag är ensam så funkar inte det. Vi satsar på långa promenader istället. Svettiga såklart.


Resten av tiden hänger vi i soffan, leker med barnens alla fina leksaker, badar badkar och hänger vid diskhon där Sixten är kung i vasken.


Baxter är så himla glad hela tiden. Världens finaste lilla bebis hela tiden. Medicinen funkar jättebra, båda gräbsen sov utan hostattacker från 20-04 i natt och har sovit hela kvällen sedan 20 idag med.

Lördag kväll tillbringade jag precis som fredag: med film och lite gott i soffan. Eat pray love är vacker, inspirerande och romantisk medan Dinner for schmucks är hysteriskt rolig men elak. Lätt en av de bästa komedierna jag har sett.

Även om jag njuter av att vara ensam med gräbsen och köra vårt eget race längtar jag så oerhört mycket efter Hans. Två nätter kvar tror jag att det är. Jag är imponerad över min självständighet. Jag kan själv! 🙂

Annonser

3 kommentarer

Filed under Lofsan, Lofsans hälsolista

3 responses to “Dagarna går

  1. farsan Tomas

    Du kan:-)

  2. Evelina

    Jag har också en man som reser mycket, tycker det är skönt att köra sitt eget race, men det är jobbigt att vara så låst på kvällarna när barn har somnat vid sju. Men jag tror att det är bra att man får längta efter varandra:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s