Måndagsdejt

I går kväll strax före Sixtens sovtajm kom barnens mormor hem till oss och Hans och jag gav oss ut på stan. Vi hade bokat bord på en fransk kvarterskrog uppe i Vasastan, Minerva men när vi kom dit fanns det inga lediga bord, sex sällskap satt med menyer och väntade på att få beställa, resten såg ut att vänta på sin mat. Vi väntade vid entrén i 15 min och blev totalignorerade av servitörerna 3 gånger innan vi gav upp. Märklig restaurang.

Istället gick vi upp till den italienska kvarterskrogen Pompei på Odenplan och fick jättebra service. Vi beställde in varsin förrätt att dela på; Mozarella Caprese och vitlöksfrästa scampi på rostat bröd. Som varmrätt delade vi på två pastarätter; en fettucini med avocado, räkor och svart kaviar samt en penne med biff och tomatsås. Enkelt och gott. Efterrätterna pannacotta och en cocosglass blev knappt rörda eftersom vi på vägen till Odenplan såg att 7/11 börjat med sina drömsemlor igen. Mums.

Det var så skönt att kunna föra ett samtal utan att bli avbrutna innan meningen är avslutad. Vi kunde diskutera, planera och bara vara i flera timmar. Vi har haft några riktigt tuffa veckor med dåliga nätter och Hans som reser mycket så den här kvällen var så välbehövlig. Tack bästa mormor för hjälpen! Sixten hade somnat som en stock 20.30 och Baxter hade både sovit och druckit ersättning. Duktiga killar.

Hemma i sängen åt vi drömsemlor och kollade på kommande avsnitt av Solsidan på TV4 Play. Det är kul att man kan se dem i förväg på nätet.

För övrigt så har Sixten sovit två nätter på raken fram till 07 i sin egen säng med bara något pip efter välling mitt i natten. Så himla bra för honom! Han sover mycket bättre i sin egen säng. Vi också.


Dagens Mamma i Gstar allover. Förutom nya stövlarna från Palmroth. Kunde inte hålla mig till våren… 🙂

Ja, jag håller på att sluta amma…


Världens bästa par!

Annonser

1 kommentar

Filed under Dagens Mamma

One response to “Måndagsdejt

  1. Erika

    Fick nästan en liten tår i ögat av er romantiska afton. Mysigt! …och det där med semlor i sängen, det är det lilla som gör det på ngt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s