Frippan

Dagens Mamma

Natten till igår sov Sixten sju timmar, vaknade 06 fastän han inte somnade förrän 2230. Då hade jag fejksomnat med honom på armen samtidigt som samma hand vaggade Baxters säng. Tack för vyssanlullfötterna! Sedan var Sixten vaken hela dagen, från 06 till 20. Trots att min kompis Jessica lekt och lekt med honom hela dagen och hans ögon gick i kors ville han varken sova middag eller lägga sig tidigt. Jag längtar till förskolan gör honom så trött så att han kan somna ”färdig” med dagen.

Sickan håller igång

I onsdags fick jag en paniktid till Corinne & Friends för att färga håret. Klarar inte av utväxten. Kunde bara få barnvakt en stund så klippning bokade vi till senare. Färgen är viktigast tycker jag. Det blev väldigt ljust och fint tycker jag. Ingen skarv eller kant, skönt!

Sixten hade sovit två timmar i vagnen medan jag var borta så det var väl därför han hade svårt att somna på kvällen. Hans är bortrest den här veckan och jag som hade planerat för en ensamkväll med datorn i knäet (jag kan inte använda/ha datorn framme när Sixten är vaken), en burk cola zero och bra musik. Istället blev det fokus på att hålla gräbsen i schack. Jaja, så blir det ibland, jag var vaken till 01 sen och det var mysigt att vara lite ensam.

Backan kollar på handboll.

-Asså, dååååligt passningspel grabbar!


Ääääj! Sätt straffen satan också!Jaaaaa!

Spännande sist kvarten.

Annonser

6 kommentarer

Filed under Lofsan

6 responses to “Frippan

  1. Cissi

    Hihi vad lillen är söt! Och hår!!! Bruno har knappt nåt. Hoppas jag inte lovat för mycket med förskoletröttheten nu, han verkar visst va en pigg en.

  2. Det blev superfint!
    Baxter är så sööööt! Sixten med såklart 😉

  3. Herregud vad han är söt lille Baxter! (Och Sixten också). Kollar igenom din blogg lite nu efter att vi träffades imorse 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s