Mexico Dag 7

Sixten drog till med en långsovning idag med. Vi hade ätit frukost nere från buffén och eftersom Sixten fortfarande var lite ur form gick vi tillbaka till rummet istället för att hänga vid poolen. Jag hade med andra ord massa tid till att sola, gå ner och bada i havet och öva på SatsBabykoreografin under de tre timmarna båda gräbsen sov.

Vi åt lunch nere i buffén och sedan badade vi både i poolen och i havet på eftermiddagen. Vi åt middag på den italienska restaurangen sista kvällen och satt ute. Det var lite kyligare tyckte jag men då hade jag bara ett linne. Sixten var jättetrött men skötte sig så fint ändå. Det har gått så mycket bättre än jag kunde tro att äta sena middagar på restaurang med honom. Det är ofta så att han överträffar mina förväntningar!

Ingen av oss hade lust att gå på stan efter maten så vi gick hem och nattade gräbsen istället. Sista kvällen i Mexico satt vi på balkongen i mörkret och hade det så himla bra. Det har varit två fantastiska semesterveckor. Den bästa resan i mitt liv faktiskt (i konkurrens med kanotveckor med Mighty Ducks 🙂 ). Det är fantastiskt att få uppleva resmål tillsammans med både mina två barn och min älskade man. Det är inte helt friktionsfritt att resa med två små barn men jag brukar vara beredd på det värsta i förväg och sedan vara positiv hela resan. Då brukar allt bli bra!

1 kommentar

Filed under Sixten och Baxter i Mexico

One response to “Mexico Dag 7

  1. Cissi

    Vilken fantastisk liten unge! Det har du gjort bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s