Hemmadag och julbord på Undici

Efter vår frukosten på Hilton var tanken att vi skulle möta Agnes, mormor och Sixten för att (efter tips från bloggläsare) besöka Skansens julmarknad. Tyvärr hade Sixtens förkylning brutit ut under natten och han var inte alls i skicka för att hänga på Djurgården så vi hämtade honom och åkte hem istället. 😦 Under dagen blev Sixten allt piggare och glad så det var ingen fara med honom förutom snuva och lite hosta. Skönt att det inte blev värre!

När vi närmade oss kvällen svidade Baxter och jag om till finkläder och promenerade till Östermalm för att äta julbord med tillsammans med mina kollegor på Undici. Det var jättetrevligt och jag är glad att jag gick trots att soffan alltid är lika skön på eftermiddagen. Maten var god och jag lyxade till det med massa knäck och skumtomtar. Baxter var lika nöjd som vanligt så vi stannade ända till 22, helt crazy! 😉

Kvällens Baxter i dräkt från Ralph Lauren. (Han använder tre likadana i olika färger samtidigt; en i storlek 3 mån, 6 mån och 9 mån. Märkligt storleksspann.)

Dagens Mamma i Gstarskjorta och jeans från Tiger.

2 kommentarer

Filed under Dagens Baxter, Dagens Mamma

2 responses to “Hemmadag och julbord på Undici

  1. Maria

    Han är ju för söt lille Baxter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s