Flickorna Lundgren, Arild och Mölle

När vi nådde den västra sidan av Skåne idag åkte vi direkt till Flickorna Lundgren på skäret. Caféet ligger så vackert bland ängar och hagar, det finns både grisar och getter att titta på, och ibland hästar. Även om det var jättemycket folk och lång kö gick det snabbt att beställa och det finns alltid sittplatser i de underbara trädgårdarna. Vi två delade på två stora gräddtårtbitar, kanelbulle, vaniljhjärta och toscakaka. Efteråt mådde jag så illa, hade räckt med bara en tårtbit för min del. Allt stod mig upp i halsen flera timmar efteråt.

När vi checkat in på vårt hotell, Rusthållargården i Arild där vi bor i en av de vackra kaptensvillorna, vilade Sixten och jag en timme innan vi gick ner till poolen. Massa bad och bastu i vacker miljö, skönt! Vi bor jättefint med en stor balkong med havsutsikt. Det är första gången jag bor här men det är ett av Hans favorithotell i världen, och han har rest mycket. I morgon byter vi till Grand Hotell i Mölle. Ingen av oss har bott där förut så det blir spännande. Hotellet ligger jättefint, högt upp i Mölle med en magnifik utsikt.

Nu i kväll åkte vi till Mölle för att äta räkor på piren. Man plockar räkorna själv och sedan väger man den och betalar för vikten. Det är ganska dyrt men gott. Och bra läge ute på piren med solnedgången bakgrunden.

I morgon ska vi ta färjan från Torekov ut till Hallands väderö där vi ska möta min mamma och tillbringa några timmar. Jag hoppas på fint väder. Vi kommer att ta med oss ryggsäcken till Sixten men regnar det så ställer vi in.

Vi kollar på grisarna, vovvov säger Sixten som vanligt

Jag tycker att min mage är så himla fin

Grrrrrriiiiiisen!
Annonser

2 kommentarer

Filed under Lofsan & Sixten i Skåne

2 responses to “Flickorna Lundgren, Arild och Mölle

  1. Eplet

    Det är inte bara magen som är hur fin som helst, du är det också!

  2. Cissi

    Vilka fina bilder! Ni verkar ha en fantastisk sommar! Och din mage är så fin verkligen. Nu kommer det gå undan, snart är han här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s