Duktiga Mamma

I veckan spenderade jag oändligt många timmar på Fujis hemsida och i iPhoto. 500 bilder från Sixtens första veckor beställda för framkallning. Dubbla kopior upp till sexdubbla ger över 1000 framkallade bilder som hamnade i brevlådan igår. Bilderna ska sorteras, klistras in i diverse böcker och ges bort till familj och vänner.

Fotoboken jag skrev om för några veckor sedan redigerade och beställde jag samtidigt. Den är så fin och vacker att jag började gråta första gången jag bläddrade igenom den.

Jag är så glad och nöjd över att jag fotar och genom bloggen dokumenterar våra dagar före och nu med Sixten. Jag hoppas att internet finns kvar när Sixten blir vuxen och att han kommer uppskatta mina ansträngningar. Jag vet att jag i alla fall är glad över allt arbete min mamma lagt ner på att dokumentera vår uppväxt.

4 kommentarer

Under Sixtens saker

4 svar till “Duktiga Mamma

  1. Bea

    Vad kul med fotoboken! Har också tänkt göra en till Elias med bilder från graviditeten och hans första år… men har tyvärr inte kommit till skott ännu…

  2. Duktigt gjort! Det där måste jag också ta tag i, blir ju en hel del bilder. Håller med om det är super med bloggen, så kul att kunna gå tillbaka och läsa om denna underbara tid.

    Joo.. Frida har nu tutte- hon älskar den! 🙂

  3. eplet

    Gud va kul! Duktig mamma du är 🙂

  4. Åh vad duktig du är! Den där bildmappen blänger på mig varje dag och det dåliga samvetet börjar krypa på. Men jag ska få det gjort. Soon. Soon I tell you!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s