Sixtens ”bebibok”

Hos familjen Frisk/Sandström hade vi princip bara en traditition under min uppväxt. Varje födelsedag fick man bläddra i sin bebisbok. Titta på bilder från förlossningen, läsa om förlossningen, sin utveckling; språkligt och motoriskt, o.s.v. Jag är så glad att vår mamma kämpat med att fylla i så noggrant om oss alla fyra barn. Jag vill ge detsamma till mitt barn, och Sixtens mormor vill så klart hjälpa till.

Tack snälla mormor/mamma för Sixtens bebibok! Vad fint det kommer bli när boken är klar!

Tack snälla mormor/mamma för Sixtens bebibok! Vad fint det kommer bli när boken är klar!

Jag fick en väldigt enkel och kommersiell ”fylla i bok” av Hans att ha till Sixten och jag har sedan tidigare en bok om Sixtens fem första år med vackra foton i, men denna ”riktiga” ”bebibok” känns extra speciell och är den som kommer vara Sixtens officiella ”bebibok”.

En tråkig sak är att man nuförtiden kommunicerar med sms fram och tillbaka vilket innebär att alla gratulationer och lyckönskningar Sixten fick när han föddes finns i min iPhone. Jag har tänkt att skriva rent dem för hand i boken men om det är någon som känner att denne vill förevigas i Sixtens bok på ett speciellt sätt får ni gärna skicka ett riktigt kort som jag kan klistra in i boken. Det skulle göra mig jätteglad och jag tror och hoppas att Sixten kommer att uppskatta det i framtiden.

Min adress får ni när ni skriver en kommentar.

Lämna en kommentar

Under Sixten, 3/8 2009, Sixtens saker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s